SK KUBANG KERIAN 1

SK KUBANG KERIAN 1

Apr 15, 2010

::Taklimat Penghantaran Markah Secara Online::

"Menggemilangkan Akademik"
Sk.Kubang Kerian 1,15 April 2010-Satu taklimat ringkas mengenai penghantaran markah secara online ke dalam Portal Utama Skkk1 telah diadakan di Makmal Hotmail.Com.Taklimat ini diadakan khusus untuk guru-guru kelas SKKK1.
Taklimat ini berjalan dengan jayanya dan didapati 90% guru-guru kelas telah berjaya menghantar markah melalui aplikasi zoho yang telah disampaikan oleh Penyelaras ICT/Bestari Skkk1 bersama Setiausaha Peperiksaan Skkk1.Taklimat ini telah mendapat sambutan yang begitu baik di kalangan guru-guru kelas memandangkan minggu depan UBB 2 akan dijalankan.Semua guru kelas diminta menggunapakai aplikasi ini kerana markah yang dihantar itu akan dipaparkan di dalam blog utama sekolah yang bakal dimuatturun oleh ibubapa murid Skkk1.
Puan Wan Rosnani selaku Penolong kanan Pentadbiran berharap agar semua guru di Skkk1 mengambil munafaat daripada aplikasi zoho ini.
"Sama-sama Gemilangkan Akademik Skkk1"
Taklimat penghantaran markah secara online oleh Penyelaras Bestari,SUP dan PKP Skkk1
Setiausaha peperiksaan Skkk1,En.Kamarudin Manaf sedang berbincang sesuatu dengan Puan PKP kami
Guru-guru kelas sedang mencuba sistem penghantaran markah secara online....

No comments:

PENAFIAN

SK Kubang Kerian 1 TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas apa-apa kerugian atau kehilangan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini. Sekian, harap maklum. Terima kasih.
SK KUBANG KERIAN 1.

PERINGATAN UNTUK BAHAN SALINAN

Semua bahan dan maklumat dalam laman blog ini tidak dibenarkan menyalin atau diterbitkan semula, disimpan dalam cara yang boleh digunakan lagi, atau pun dipindahkan, dalam sebarang bentuk atau dalam sebarang cara tanpa izin terlebih dahulu daripada admin http://skkubangkerian1.blogspot.com kecuali telah dinyatakan untuk dikongsi bersama.Sekian terima kasih.