SK KUBANG KERIAN 1

SK KUBANG KERIAN 1

Apr 28, 2010

::Markah UBB2::

 Perhatian kepada Guru-guru kelas
Tahniah diucapkan kepada guru-guru kelas Skkk1 di atas kejayaan cemerlang anda menghantar markah secara online menggunakan Aplikasi Sistem Penghantaran Markah Secara Online yang disediakan oleh Unit ICT SKKK1.Sila semak markah yang anda hantar melalui "Sistem Penghantaran Markah Online".Jika anda menghadapi sebarang masalah mengenai penghantaran markah lebih dari satu kali  sila berhubung dengan Setiausaha Peperiksaan atau Pengurus Blog  untuk tujuan pengesahan mana-mana markah yang terkini. Rujuk Ruang muatturun....
Markah ini sudah boleh dimuatturun oleh para ibubapa.....
Sekian...Harap Maklum ....

"Menggemilangkan Akademik Skkk1"

No comments:

PENAFIAN

SK Kubang Kerian 1 TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas apa-apa kerugian atau kehilangan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini. Sekian, harap maklum. Terima kasih.
SK KUBANG KERIAN 1.

PERINGATAN UNTUK BAHAN SALINAN

Semua bahan dan maklumat dalam laman blog ini tidak dibenarkan menyalin atau diterbitkan semula, disimpan dalam cara yang boleh digunakan lagi, atau pun dipindahkan, dalam sebarang bentuk atau dalam sebarang cara tanpa izin terlebih dahulu daripada admin http://skkubangkerian1.blogspot.com kecuali telah dinyatakan untuk dikongsi bersama.Sekian terima kasih.