SK KUBANG KERIAN 1

SK KUBANG KERIAN 1

Apr 7, 2010

::KEJOHANAN LIGA BADMINTON TERTUTUP SKKK1::

"Menggemilangkan Akademik"
SK Kubang kerian 1 telah berjaya menganjurkan Kejohanan Badminton Tertutup SKKK1 edisi 1. Kejohanan kali pertama ini cukup meriah dan sengit.Pihak penganjur kejohanan ini telah menawarkan hadiah-hadiah yang lumayan untuk para peserta.
       Seramai 14 peserta mengambil bahagian atau juga dikira 7 regu dalam kejohanan pada kali ini. Peserta terdiri daripada kalangan guru dan kakitangan SKKK1.Perlawanan badminton ini diadakan selama 6 minggu untuk ditamatkan.
       Perlawanan ini dijadikan aktiviti tetap atau tahunan untuk guru-guru dan kakitangan di SKKK1. Ini bertujuan untuk untuk mengeratkan lagi hubungan diantara warga SKKK1.
      Perlawanan akhir diadakan di gelanggang badminton MSN Kota Bharu. Johan bergu dimenangi oleh Guru Besar Hj Mohamed Che Noh yang bergandingan dengan Mohd Zuki yang mengalahkan bergu En Suhaimi dan Ibrahim dengan 15-2 dan 15-4.

      Hadiah-hadiah disampaikan oleh Tuan Hj Hilmi Ismail selaku PK Ko SKKK1.Beliau melahirkan rasa puashatinya terhadap penyertaan yang menggalakkan di kalangan warga Skkk1.
"Majulah Sukan Untuk Negara"
  Para peserta bersama hadiah yang dimenangi...Tuan Guru Besar kami juga turut serta
 Cikgu Zuki tersenyum simpul...terima hamper drp PK Ko,Tuan Hj.Hilmi Ismail
 GB dan PK KO...Tersenyum lebar...di samping hamper...

No comments:

PENAFIAN

SK Kubang Kerian 1 TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas apa-apa kerugian atau kehilangan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini. Sekian, harap maklum. Terima kasih.
SK KUBANG KERIAN 1.

PERINGATAN UNTUK BAHAN SALINAN

Semua bahan dan maklumat dalam laman blog ini tidak dibenarkan menyalin atau diterbitkan semula, disimpan dalam cara yang boleh digunakan lagi, atau pun dipindahkan, dalam sebarang bentuk atau dalam sebarang cara tanpa izin terlebih dahulu daripada admin http://skkubangkerian1.blogspot.com kecuali telah dinyatakan untuk dikongsi bersama.Sekian terima kasih.