SK KUBANG KERIAN 1

SK KUBANG KERIAN 1

Apr 8, 2010

::Latihan Bercerita Bahasa Melayu::

"Menggemilangkan Akademik"
Sk.Kubang Kerian 1-08 April 2010,Latihan bercerita untuk murid tahap 1 dan tahap 2 sedang giat dijalankan.Dua orang peserta yang akan mewakili sekolah ke peringkat QIT Kota Jembal telah dilatih dan membuat persembahan di dalam Makmal Hotmail.Com yang dikendalikan oleh Guru Bahasa melayu Tahun 6,Puan Nik Arina Bt.Abdul Ghani.Peserta yang akan mewakili sekolah ke peringkat QIT Kota Jembal itu ialah,Tahap 1,Adik Atikah Bt.Mohd Nasarudin dengan ceritanya "Ayam Dogol Dengan Cincin Sakti,manakala Tahap 2 pula diwakili oleh Siti Aishah Bt.Mohd Abdul Nasir dengan ceritanya "Anak Durhaka".
 Semoga para peserta yang akan mewakili sekolah ini akan mendapat kejayaan yang cemerlang...."Sama-sama Gemilangkan Skkk1 tercinta"
 Cikgu Nik Arina Abdul Ghani sedang melatih peserta bercerita...
 Adik Atikah yang pernah mewakili Negeri Kelantan ke Sarawak pada tahun lepas bagi katogeri bercerita tahap 1

No comments:

PENAFIAN

SK Kubang Kerian 1 TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas apa-apa kerugian atau kehilangan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini. Sekian, harap maklum. Terima kasih.
SK KUBANG KERIAN 1.

PERINGATAN UNTUK BAHAN SALINAN

Semua bahan dan maklumat dalam laman blog ini tidak dibenarkan menyalin atau diterbitkan semula, disimpan dalam cara yang boleh digunakan lagi, atau pun dipindahkan, dalam sebarang bentuk atau dalam sebarang cara tanpa izin terlebih dahulu daripada admin http://skkubangkerian1.blogspot.com kecuali telah dinyatakan untuk dikongsi bersama.Sekian terima kasih.