SK KUBANG KERIAN 1

SK KUBANG KERIAN 1

May 19, 2017

SAMBUTAN HARI GURU PERINGKAT SEKOLAH

18 MEI, 2017 - SK KUBANG KERIAN 1

 
 


Sambutan hari guru peringkat sekolah tahun 2017 telah diadakan dengan jayanya pada hari ini 18 MEI, 2017 bermula jam 7.45 pagi - 1.15 tgh. Pelbagai acara menarik telah diadakan sepanjang sambutan berlangsung. Antaranya aktiviti senamrobik disertai oleh semua warga sekolah, acara sukaneka  untuk guru lelaki dan guru perempuan, persembahan guru perempuan,  persembahan dikir barat guru lelaki, persembahan khas  nyanyian oleh murid tahun 6 dan acara memotong kek hari guru sumbangan Bank Kerjasama Rakyat Kubang Kerian Kelantan. 

No comments:

PENAFIAN

SK Kubang Kerian 1 TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas apa-apa kerugian atau kehilangan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini. Sekian, harap maklum. Terima kasih.
SK KUBANG KERIAN 1.

PERINGATAN UNTUK BAHAN SALINAN

Semua bahan dan maklumat dalam laman blog ini tidak dibenarkan menyalin atau diterbitkan semula, disimpan dalam cara yang boleh digunakan lagi, atau pun dipindahkan, dalam sebarang bentuk atau dalam sebarang cara tanpa izin terlebih dahulu daripada admin http://skkubangkerian1.blogspot.com kecuali telah dinyatakan untuk dikongsi bersama.Sekian terima kasih.