SK KUBANG KERIAN 1

SK KUBANG KERIAN 1

Aug 3, 2013

PERTANDINGAN TAKBIR RAYA

"MENGGEMILANGKAN AKADEMIK" 

1 OGOS, 2013 - SK KUBANG KERIAN 1

 

Pertandingan takbir raya bagi murid-murid tahun 4, 5 dan 6 telah diadakan pada hari ini bertempat di Anjung Bestari SKKK1. Pertandingan ini telah dianjurkan oleh Panitia Agama Islam dan j-Qaf sempena aktiviti terakhir Ihya' Ramadhan. Pertandingan ini telah disertai oleh 6 kumpulan murid lelaki dari tahun 4 - 6. Antara objektif utama pertandingan ini diadakan ialah :-
  • Untuk mendedahkan murid-murid tahun 4 - 6 dengan cara bacaan yang betul untuk lafaz takbir dan tahmid yang terdapat dalam takbir raya.
  • Mempersiapkan murid-murid tahun untuk menyambut perayaan Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi

No comments:

PENAFIAN

SK Kubang Kerian 1 TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas apa-apa kerugian atau kehilangan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini. Sekian, harap maklum. Terima kasih.
SK KUBANG KERIAN 1.

PERINGATAN UNTUK BAHAN SALINAN

Semua bahan dan maklumat dalam laman blog ini tidak dibenarkan menyalin atau diterbitkan semula, disimpan dalam cara yang boleh digunakan lagi, atau pun dipindahkan, dalam sebarang bentuk atau dalam sebarang cara tanpa izin terlebih dahulu daripada admin http://skkubangkerian1.blogspot.com kecuali telah dinyatakan untuk dikongsi bersama.Sekian terima kasih.