SK KUBANG KERIAN 1

SK KUBANG KERIAN 1

Apr 25, 2012

PERSEMBAHAN PERGERAKAN KREATIF DAN GIMRADAR PELAJAR-PELAJAR IPG KAMPUS KOTA BHARU

"Menggemilangkan Akademik"


25  APRIL, 2012 - KUBANG KERIAN. Sekumpulan pelajar-pelajar KPLI (GSTT-12 orang), pengkhususan Sejarah  IPG Kampus Kota Bharu bersama 2 orang pensyarah penasihat telah membuat persembahan pergerakan kreatif dan gimradar pada hari ini dihadapan murid-murid dan guru-guru SKKK 1 pada jam 8.00 pagi ini, bertempat di Anjung MCM.. Persembahan ini merupakan ujian amali mereka dalam Pendidikan Jasmani dan Kesihatan. Sepanjang proses persembahan mereka, murid-murid dapat belajar mengenai pergerakan kreatif dan gimradar(tanpa suara) hanya membuat gerakan mengikut bunyi muzik yang dimainkan. Sehbungan dengan itu pihak SKKK 1mengucapkan terima kasih kepada semua pelajar dan pensyarah IPG KB yang sudi memilih SKKK 1 sebagai tempat mereka membuat persembahan/pertunjukan kepada murid-murid sekolah rendah. 

No comments:

PENAFIAN

SK Kubang Kerian 1 TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas apa-apa kerugian atau kehilangan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini. Sekian, harap maklum. Terima kasih.
SK KUBANG KERIAN 1.

PERINGATAN UNTUK BAHAN SALINAN

Semua bahan dan maklumat dalam laman blog ini tidak dibenarkan menyalin atau diterbitkan semula, disimpan dalam cara yang boleh digunakan lagi, atau pun dipindahkan, dalam sebarang bentuk atau dalam sebarang cara tanpa izin terlebih dahulu daripada admin http://skkubangkerian1.blogspot.com kecuali telah dinyatakan untuk dikongsi bersama.Sekian terima kasih.