SK KUBANG KERIAN 1

SK KUBANG KERIAN 1

Feb 11, 2012

TEKNIK MENJAWAB BAHASA INGGERIS UPSR 2012

"Menggemilangkan Akademik"

11 Februari 2012 - Program Motivasi murid-murid UPSR 2012 dimulakan pada tahun ini dengan program teknik menjawab soalan Bahasa Inggeris. Murid-murid tahun 6 dibahagi kepada 2 kumpulan yang di kelolakan oleh Guru Bahasa Inggeris iaitu Cg Che Zaiton(kumpulan 1 - bertempat di Anjung Bestari) dan Cg Nurul Hidayah (kumpulan 2 - bertempat di Makmal Komputer SKKK 1). Murid-murid telah didedahkan cara-cara betul untuk menjawab soalan UPSR Bahasa Inggeris dengan tepat mengikut kehendak soalan yang diberikan. Program dimulakan jam 8.00 pagi dan berakhir 1.00 tgh. No comments:

PENAFIAN

SK Kubang Kerian 1 TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas apa-apa kerugian atau kehilangan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini. Sekian, harap maklum. Terima kasih.
SK KUBANG KERIAN 1.

PERINGATAN UNTUK BAHAN SALINAN

Semua bahan dan maklumat dalam laman blog ini tidak dibenarkan menyalin atau diterbitkan semula, disimpan dalam cara yang boleh digunakan lagi, atau pun dipindahkan, dalam sebarang bentuk atau dalam sebarang cara tanpa izin terlebih dahulu daripada admin http://skkubangkerian1.blogspot.com kecuali telah dinyatakan untuk dikongsi bersama.Sekian terima kasih.